Generelle oplysninger.
 Virksomheds navn: Grussalg.
Cvr nr. 40184031
Adresse: Herringløse Bygade 21
4000 Roskilde
Mail: [email protected]
Tlf: 25334313
 

Betaling.

Grussalg.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard og JCB. Betaling vil blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl.. moms.

Grussalg.dk bruger en godkendt betalings server, der kryptere alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering.

Grussalg.dk leverer på alle hverdage samt weekender med ordre indgået inden kl. 12.00 i hverdage grussalg.dk levere dog kun til sjællang/østlige øer. Leveringstid er ofte 4-6 hverdage ved ordre indgivet inden kl 12 i hverdage.  Det er et krav, at der er fast grund på leveringsadresse. Vores professionelle chauffører har stor erfaring i, hvor og hvordan varen bedst aflæsses, så vi undgår fx skader på varen, knækkede fliser og ødelagte indkørsler. Det betyder, at du kan opleve, at din vare ikke altid aflæsses lige der, hvor du gerne ville have det. Har du ikke fast grund, vil aflæsningen som regel ske ved nærmeste faste vej.

Vejen til leverings stedet skal være kørefast der skal være 4 meters frihøjde og 3,5 meters fribredde og der må ikke være udhængende træer.

Hvis der ønskes en speciel placering af din vare så er kravet til underlag at det skal være jævnt og fast, som f.eks. asfalt og fliser, da varerne køres på plads med løftevogn, Grus, jord, græs eller lignende er ikke gangbart. Hvis det IKKE er muligt for chaufføren at aflevere varen og må tage den med igen for returnering eller senere levering må der på regnes en ekstra leverings omkostning pr. palle i henhold til fragtfirmaets listepris. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og Grussalg.dk  Betingelser for levering er desuden at der ikke må være lagt skrøbelige fliser på kørestedet, da de risikere at briste, samt at underlaget skal være bygget til kørsel med tunge køretøjer. Angiver du ønsket leverings sted SKAL betingelser for kørsel med lastbil være opfyldt, ellers finder chaufføren selv det bedst egnede sted. Leveringsadresse skal være tilgængelig med almindelig lastbil, og vejen dertil skal være fremkommelig med almindelig lastbil. Vejen SKAL være mindst 3 meter bred og med en frihøjde på 4 meter. Indenfor dette frirum på 3×4 meter, må der ikke være grene eller lignende som kan beskadige lastbilen. Vær særlig opmærksom på dette hvis du bestiller fra haveforening, eller lignende sted med smalle tilkørselsveje. Det er dit ansvar, at tilkørselsvejen kan bruges uden der sker skader på vej eller bil. Kontakt os hvis du er i tvivl. Produktet leveres henstillet uden opsyn, hvis du som køber ikke er at træffe på leverings tidspunktet, eller ikke er på leveringsadresse på leverings tidspunktet. Ved bestilling over 14 ton, skal følgende pladsforhold være opfyldt. Der skal på leverings stedet være pladsforhold, der gør det muligt at manøvre for en lastbil med længde 17 meter, bredde 3 meter, højde 4 meter, drejebredde 8 meter og totalvægt 52 ton.

Fortrydelsesret.

Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
Bemærk, at der dog ikke er fortrydelsesret på levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles ad igen, f.eks. levering af sand og grus som ikke er i bigbags. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelses fristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation eller direkte forkert anvendelse.

Ved returnering.

Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

[email protected]

herringløsebygade 21

4000 Roskilde.

Vejledning til mængder i bigbags.

Beregn altid lidt mere en du skal bruge.

Vægten kan alt efter årstid og regn mængder varier. Vores bigbags er ofte  op sækket og afvejet i større mængder og kan derfor godt variere hvis vejret er tørt længere tid efter op

Sænkning.

Persondatapolitik.

 Vi har brug for følgende oplysninger nå du handler hos os.

Navn. Adresse. Tlf. og mailadresse.

Den data ansvarlige er ejer. Nicholas Andersen.

Refusion.

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret.

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returnerings omkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på [email protected] I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur.

Grussalg giver ikke retur hvis varen enten er brugt eller emballage er i forkert stand i forhold til normal.

[email protected]

Eller henvende dig på

Tlf. 25334313

Telefontid hverdage 7-10.

Leverings omkostninger

ved bestilling lægges automatisk leverings omkostninger nå postnummer er indtastet.

Der tilstræbes at levere en samlet levering dette kan dog nogle gange være i flere leverancer

Alt efter bestillingens størrelse, vægt og beskaffenhed. Fortrydelse efter levering skal køber selv stå for returfragten vi kan også stå for returfragt for købers regning. Dette gøres enten telefonisk eller ved mail.

Persondatapolitik.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres grussalg.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på grussalg.dk er Nicholas andersen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtig, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected]

Data’en deles med følgende instanser:

  • Phases (se mere information på www.phases.dk)
  • Halm-øst IVS (CVR 40184031)

Data’en gemmes i 5 år og slettes herefter.

Handelsbetingelser er senest opdateret d 22.04.2019

Opdaterer…
  • Ingen varer i kurven.